Arno van den Dungen

Contact

Oude Haven 31
5254 Haarsteeg , NB
Netherlands
51° 42' 48.492" N, 5° 11' 43.7532" E
Noord Brabant
tel +31 (0)735 11 26 30

Business hours

ma - vrij 8u-18u30 | za 8u-13u30

Specialities
Structural timberStructural steelInsulationPanelling
Also offers
Interior finishing woodDoorsBricksTechnical equipment and installationsStructural steelWindowsStairsFinishing woodSlates, roof tiles and wall copingsFinishing woodHangars, greenhouses and barns
Services
TransportDemolition
Operations on products
Basic woodworking (de-nailing, sawing, etc.)
Joinery (cleaning dimensioning, drying, surface treatment, etc.)
Resizing and reframing of doors and windows

Sloopaannemer Arno van den Dungen verkoopt reeds sinds de jaren ‘90 materialen die het recupereert uit de eigen werven. De handel groeit nog altijd sterk en de ambities rond hergebruik zijn groot. Het aanbod is enorm divers, maar bestaat hoofdzakelijk uit gerecupereerd hout, isolatie en staal. Het bedrijf richt zich tot zowel particulieren als professionelen. 

Voor het uitgebreid aanbod hout, tevens aangevuld met nieuw hout, biedt Arno van den Dungen verschillende bewerkingen aan. Zo beschikt het bedrijf over een eigen zagerij en kunnen balken en planken op maat gezaagd en geschaafd worden. Op het terrein bevindt zich ook een kleine winkel voor de meest courante doe-het-zelf toebehoren. Op aanvraag worden de materialen door Arno van den Dungen geleverd. 

Verder beschikt het bedrijf over een kleiner aanbod deuren, dakpannen, plaatmateriaal, bestrating en raamkozijnen, alsook volledige bouwpakketten van gedemonteerde constructies zoals entresolvloeren en overkappingen. De webshop en Marktplaats pagina van Arno van den Dungen biedt een goed overzicht van de huidige voorraad nieuwe en hergebruikmaterialen.

 
Last modified: 15/07/2021