Kersbergen

Contact

De Zodeslagen 5
4233 GK Ameide
Pays-Bas
51° 57' 8.3556" N, 4° 57' 29.8188" E
tel +31 (0)183 60 09 93

Heures d'ouverture

ma - vrij: 08u - 17u
zat: 09u - 16u30

Spécialités
BriquesCarrelages
Propose également
Tuiles, ardoises et couvre-murs
Services
Transport
Opérations sur les produits
Nettoyage de restes de mortier

Gerrit Kersbergen begon in 1983 met de verkoop van oude bouwmaterialen. Twintig jaar later werden nieuwe natuurstenen vloeren toegevoegd aan het assortiment en werd er een showroom ingericht in een voormalige gasblazerij. Vandaag de dag bestaat het aanbod uit een mix van nieuwe en oude bouwelementen.

Wat betreft de gerecupereerde materialen is Kersbergen gespecialiseerd in de verkoop van typisch lokaal Zuid-Hollands bakstenen en estrikken (gebakken tegels). Het aanbod bakstenen bestaat meer bepaald uit de Ijselsteen, de Rijnsteen, de Waalsteen en de Vechsteen. Deze worden ter plaatse vakkundig gereinigd en plaatsklaar gemaakt. De klassieke estrikken, voorradig in diverse maten en soorten, zijn afkomstig uit boerderijen en pakhuizen in zowel Nederland, Belgïe als ook Frankrijk. Naast de verkoop van bakstenen en estrikken kan men er ook een aanbod aan dakpannen vinden, en enkele materialen die stilaan zeldzaam worden op de hergebruikmarkt zoals kloostermoppen.

Kersbergen - gerecupereerde plaveisels en bakstenenKersbergenKersbergen - gerecupereerde bakstenenKersbergen - gerecupereerde dakpannenKersbergen - gerecupereerde plaveiselsKersbergen - gerecupereerde bakstenenKersbergen - gerecupereerde plaveisels