Jan van IJken Oude Bouwmaterialen

Contact

Rozenbottelberg 1
3755 BR Eemnes
Pays-Bas
52° 14' 47.796" N, 5° 14' 55.7088" E
tel +31 (0) 355 38 97 52

Heures d'ouverture

ma - vrij: 8u30 - 17u
zat: 8u30 - 16u

Spécialités
Dallage en pierreSeuils, marches et moellons en pierre BriquesPortesParquets et planchersCarrelagesSanitairesRadiateursCheminéesTuiles, ardoises et couvre-murs
Propose également
Châssis de fenêtresEscaliersLuminairesAntiquités architecturalesFerronneries / Serrureries
Services
TransportConception
Opérations sur les produits
Nettoyage de restes de mortier
Travail du bois: ponçage et rabotage
Travail du bois: sciage, rainure et languette
Traitement de surface pour la pierre
Sciage de la pierre
Meubles réalisés en réemploi
 

Badkamermeubels en keukenmeubels obv van oude steenachtige materialen.

De stock Jan Van Ijken is een waar walhalla van vooroorlogse bouwmaterialen. Op hun terrein van 15.000 m2 weten ze hun aanbod zo efficiënt te stockeren dat bijna alle denkbare interieurelementen en andere oude bouwmaterialen aanwezig zijn in een enorme verscheidenheid aan kleuren en formaten.

Jan Van Ijken startte in de jaren ‘80 met de verkoop van gebruikte tegels uit Noord-Frankrijk en België, wat nog steeds te zien is in het zeer uitgebreid aanbod aan wand- en vloertegels. Later werden hier structureel hout, bakstenen, dakpannen en stenen vloeren aan toegevoegd, om maar enkele materiaal categorieën te noemen. Vandaag de dag bevat hun gamma ook nog gietijzeren radiatoren en smeedwerk, planken vloeren en parket, antieke deuren en haarden, porseleinen lavabo’s en industriële verlichting, natuurstenen tabletten en deurklinken. Verder verkopen ze ook zelfgemaakte keukens gemaakt uit oud hout en gerecupereerde steen. Wie opzoek is naar bouwmaterialen met een hoge esthetische waarde en een rijk verleden komt hier zeker aan zijn trekken. De materialen zijn voornamelijk afkomstig uit Nederland.

Jan Van Ijken beschikt ook over het juiste gereedschap en de nodige mankracht om alle materialen die ze verkopen eerst grondig schoon te maken en klaar te maken voor verkoop.

Jan van Ijken Oude bouwmaterialen, antieke cementtegelsJan van Ijken Oude bouwmaterialen, gebruikte keramische tegelsJan van Ijken Oude bouwmaterialen, gebruikte keramische tegelsJan van Ijken Oude bouwmaterialen, gebruikte dakpannenJan van Ijken Oude bouwmaterialen, vintage wandtegelsJan van Ijken Oude bouwmaterialen, gietijzeren radiatorenJan van Ijken Oude bouwmaterialen, gerecupereerd houtJan van Ijken Oude bouwmaterialenJan van Ijken Oude bouwmaterialen, gebruikte bakstenenJan van Ijken Oude bouwmaterialen, sanitair