Poelman V.O.F

Contact

Legolaan 8c
9861 AC Grootegast
Pays-Bas
53° 13' 0.9624" N, 6° 16' 6.996" E
mobile +31 (0)646 03 12 62+31 (0)655 19 21 00

Heures d'ouverture

ma - vr : 7u - 17u
za : 8u - 12u30

Spécialités
Parquets et planchersPortesBriquesTuiles, ardoises et couvre-mursCarrelages
Propose également
Poutres et poteaux en boisChâssis de fenêtres
Services
TransportDémolitionDémantèlement
Opérations sur les produits
Nettoyage de restes de mortier

Poelman begon in 1980 met de verkoop van gebruikte bouwmaterialen. Later werd dit uitgebreid met eigen sloop-en ontmantelingsactiviteiten, waardoor hun aanbod vandaag voor een groot deel uit eigen sloop afkomstig is.

Het enorme aanbod aan dakpannen is het eerste wat in het oog springt op het bedrijfsterrein. Het is dan ook zeer uitgebreid, van de oud hollandse dakpan of de Friese golfpan tot de verbeterde hollandse, het is er allemaal te vinden, inclusief verschillende soorten hulpstukken. Verder is er een vaste voorraad aan bakstenen. De meest voorkomende zijn Friese geeltjes, Groninger handvorm, Gladde groninger, Kloostermoppen en bruine drieling.

Ook voor vloertegels is Poelman een goed adres, van de typisch Hollandse estriken tot in België vervaardigde keramische tegels. Verder worden er ook verschillende soorten hout (van structureel hout tot planken) te koop aangeboden. Oude paneeldeuren, gietijzeren ramen en verschillende antieke architecturale elementen maken het aanbod compleet.

poelman oude vloertegelsPoelman gebruikte dakpannenpoelman oud houtpoelman oude paneeldeurenpoelman hergebruik vloertegelspoelman reclaimed dakpan