Het Oude Huis

Contact

Koepelstraat 4
4611 LT Bergen op Zoom
Pays-Bas
51° 29' 31.8228" N, 4° 17' 14.7228" E
tel +31 (0)164 25 40 18

Heures d'ouverture

za: 10u - 17u
of op afspraak

Spécialités
Radiateurs
Services
TransportConceptionDémantèlement
Opérations sur les produits
Décapage et sablage
Révision de radiateurs

Sinds 1997 zijn Rineke en Fons actief in de op- en verkoop van oude bouwmaterialen. Doorheen de jaren gingen ze zich specialiseren in antieke gietijzeren radiatoren, gebouwd in de 19de en begin 20ste eeuw. Naast een riante verzameling aan radiatoren, hebben ze ook nog een beperkte voorraad aan andere materialen; zoals vloertegels en antieke kranen.

De radiatoren komen voornamelijk uit België, Nederland en Frankrijk, maar even goed uit het Verenigd Koninkrijk of zelfs de Verenigde Staten. De enorme verscheidenheid aan afwerkingen en uitstralingen is het resultaat van een constante zoektocht naar exclusieve stukken. 

In de ateliers van Het Oude Huis worden de radiatoren geselecteerd, afgeperst, gestraald en getest voor ze te koop worden aangeboden. De radiatoren zijn gekoppeld naar de hedendaagse maat en in de primer gespoten. Desgewenst kunen ze in een ander kleur worden gespoten.

Met rond de 1000 radiatoren in de aanbieding lijkt het soms moeilijk een keuze te maken maar Het Oude Huis staat u graag bij in het berekenen van de nodige volumes en het kiezen van de juiste radiator voor uw huis. Op hun website vindt u steeds het actuele aanbod.