MG Handelsonderneming

Contact

Hamweg 3
5961 PS Horst aan de Maas , LI
Pays-Bas
51° 26' 37.2372" N, 6° 4' 28.65" E
Limburg
tel +31(0)6 3017 27 59

Heures d'ouverture

Op afspraak

Spécialités
Hangars, serres et granges
Services
TransportDémolitionDémantèlementMise en oeuvre

Transport in onderaanneming

MG Handelsonderneming is een relatief jong bedrijf gespecialiseerd in het demonteren en heropbouwen van volledige bedrijfspanden. Het gaat in de eerste plaats over loodsen en hallen met een stalen structuur, maar overkappingen uit gelijmd-gelamelleerde balken, kleinere prefab kantoorruimtes en romneyloodsen maken evengoed deel uit van het aanbod. De meeste hallen zijn enkele honderden m² in grondoppervlakte en deden dienst in verschillende takken van de industrie. Ze komen voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland

Afhankelijk van hal tot hal wordt enkel de structuur gerecupereerd of juist alle onderdelen inclusief de bekleding en isolatie tot de bouten toe. Wanneer het nodig is worden de gebruikte onderdelen aangevuld met nieuwe, om tot een compleet "bouwpakket" te komen. Het hele proces, van de demontage tot de opbouw, kunnen ze in eigen handen nemen of laten uitvoeren in onderaanneming.

MG beschikt over een stock, maar hallen kunnen dikwijls al voor hun demontage worden aangekocht, om daarna rechtstreeks van werf naar werf te worden getransporteerd. Hun aanbod is steeds te vinden op hun website.