Van Der Vleuten

Contact

Boslaan Zuid 13
5681 Best , NB
Nederland
51° 30' 31.6188" N, 5° 24' 48.456" E
Noord Brabant
tel +31 499 371 695

Heures d'ouverture

di - vr: 8h00 - 17h30
za: 8h00 - 13h00

Spécialités
Poutres et poteaux en boisPortesStructure acier
Propose également
Parquets et planchersPavés, bordures et klinkersChâssis de fenêtresEscaliersIsolants
Services
Transport
Opérations sur les produits
Travail du bois: ponçage et rabotage
Travail du bois: sciage, rainure et languette

Van der Vleuten Bouwmaterialen, opgericht door Adriaan van der Vleuten, begon in 1955 met het slopen van oude panden en het verkopen van de gerecupereerde bouwmaterialen. Begin jaren 80 wordt besloten om zich exclusief bezig te houden met de verkoop van bouwmaterialen.

Van der Vleuten Bouwmaterialen, kortweg “De Vleut”, biedt zowel nieuwe als gebruikte bouwmaterialen aan. En alhoewel de focus voornamelijk op nieuwe materialen ligt, zijn de partijen gebruikte bouwmaterialen allesbehalve oninteressant. Om een overzicht te krijgen van hun assortiment kun je best langskomen op het terrein van maar liefst 25.000m2. De partijen gebruikte bouwmaterialen bestaan voornamelijk uit deurpanelen, stelconplaten, hekwerk, enkele partijen isolatie en een uitgebreid aanbod aan zowel stalen liggers als houten balken.

De voorraad bouwmaterialen is er zeer groot, de ideale plek dus voor de bouwer die zowel gebruikte als nieuwe materialen nodig heeft. De bedrijfslocatie is ook uitgerust met de nodige werktuigen om platen direct op maat te zagen of voor het afkorten en schaven van de beschikbare houtlengtes.