Gort de Pannenboer

Contact

Sluiskade 14
CHX6+XG Vroomshoop , OV
Nederland
52° 26' 59.8128" N, 6° 33' 40.7592" E
Overijssel
tel +31 (0)546 64 19 90
mobile +31 (0)6 533 584 92

Heures d'ouverture

ma, di, zo: gesloten
wo - vr: 13u-17u
za: 9u-12u

Spécialités
Tuiles, ardoises et couvre-murs
Services
Transport

Transport in onderaanneming

Het familiebedrijf Gort de Pannenboer, gerund door Henk Schutte en Francien Gort, bestaat vandaag al meer dan vier decennia en kende doorheen zijn bestaansgeschiedenis al meerdere gedaantes. 

Freek Gort, respectievelijk vader en schoonvader van Francien en Henk, richtte een sloopbedrijf op in de vroege jaren 70. De gesloopte materialen, waaronder een groot aandeel dakpannen, werden vervolgens te koop aangeboden en al doende werd het slopersbedrijf aangevuld met een kleine handelsonderneming. In 1990 namen Francien en Henk het roer over en nog eens 9 jaar later lieten ze het sloopbedrijf voor het was en richtte ze hun focus enkel nog op de verkoop van oude dakpannen: Gort de Pannenboer was een feit. 

Vandaag bezit het familiebedrijf een grote voorraad aan gebruikte dakpannen, nokvorsten en muurdeksels. In het dakpannenassortiment vindt u onder andere tuiles du nord (in alle maten en soorten), ‘ovh’tjes’, romaanse, holle, handgevormde en zelfs enkele glazen dakpannen. Het aanbod van Gort is streekgebonden en omvat, gezien hun ligging nabij de grens, ook een groot aandeel Duitse dakpannen. 

Henk en Francien gidsen u graag doorheen hun omvangrijke verzameling aan dakpannen en delen met plezier hun expertise die ze gedurende de afgelopen 40 jaar opbouwden. 

Opmerking: Voeg steeds een telefoonnummer toe wanneer u het bedrijf contacteert via mail. Henk Schutte is bereikbaar via mail maar zal sneller contact met u opnemen per telefoon.