Jan Maarse Roosters en Trappen

Contact

Venneslatweg 18
7151 HD Eibergen , GE
Pays-Bas
52° 5' 23.9784" N, 6° 38' 13.74" E
Gelderland
tel +31 (0) 545 840 663
mobile +31 (0) 617 536 483

Heures d'ouverture

ma - vr: 8:30 tot 17:00
za: 8:30 tot 12:00

Spécialités
Escaliers
Services
TransportConception

Roosters en Trappen is de Nederlandse specialist op het gebied van gebruikte industriële trapsystemen. Gelegen te Eibergen vlak naast de Duitse grens biedt het bedrijf zo goed als alle soorten modulaire systeemtrappen aan. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door Jan Maarse en houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop van zowel gebruikte als nieuwe roosters, trappen en losse onderdelen. Je vindt er o.a. volledige trappen, verzinkte roosters, lasgeperste roosters, kunststofroosters, losse treden en bordessen. Ook voor restpartijen of nieuwe roosters met lichte productiefouten kun je hier terecht. Voor een eerste overzicht neem je het best een kijkje op hun gebruiksvriendelijke website.

Jan Maarse beschikt over de nodige knowhow en expertise die hij voordien in België opdeed, om vervolgens zelfstandig door te gaan alsook zijn eigen modulair trapsysteem te ontwikkelen.

Bovendien biedt het bedrijf naast herbruik ook nieuwe, gepersonaliseerde en op maat gemaakte zelfbouwtrappen aan die als pakketten worden verkocht. Gemaakt van duurzame, verzinkte materialen die allemaal afkomstig zijn uit Nederland, is zo een zelfbouwpakket makkelijk te assembleren, volledig voorzien van de nodige schroeven, bouten en handleiding. Ideaal dus voor de zelfbouwer die naar eigen wens durft te bouwen.

Jan Maarse is buiten de verkoop ook continu op zoek naar de inkoop van gebruikte trappen en losse onderdelen. Denkt u interessante partijen te kunnen aanbieden, neem dan gerust contact op met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.