Houthandel Ruiterkamp

Contact

Rozenkampsweg 2
Olst 8121 EX , OV
Nederland
52° 20' 53.8404" N, 6° 6' 39.2652" E
Overijssel
tel +31 (0)570 745 621
mobile +31 (0)682 825 000

Heures d'ouverture

ma - vr: 08:00–18:00
za: 08:00–13:00
zo: gesloten

Spécialités
Poutres et poteaux en boisPanneaux et lattes en bois
Propose également
PortesSanitairesEscaliersLuminairesTuiles, ardoises et couvre-mursIsolantsPanneaux et lattes en bois
Services
Transport
Opérations sur les produits
Travail du bois: ponçage et rabotage
Travail du bois: sciage, rainure et languette

Houthandel Ruiterkamp draagt circulariteit hoog in het vaandel en verkoopt al sinds het begin van de jaren 90 een uitgebreid aanbod aan bouwmaterialen afkomstig van lokale sloopwerken. Doorheen de jaren verschoof de focus steeds meer richting de verkoop van gerecupereerd hout, zoals houten balken en plaatmateriaal. Vandaag kan je bij Ruiterkamp ruim 7.000 m2 aan een uiteenlopend assortiment hout en  bouwmaterialen vinden.

Houthandel Ruiterkamp is een onderdeel van het (inter-) nationaal sloopbedrijf Boverhoff Sloopwerken. Door de nauwe samenwerking met sloopbedrijf Boverhoff komt er een zeer uitgebreid en divers assortiment aan bouwmaterialen naar de werf in Olst. Dit aanbod varieert van planken, balken, spanten en plaatmateriaal tot binnen- en buitendeuren, kozijnen, isolatie, complete houten en stalen trappen, verlichtingsarmaturen en installatie-automaten.

Daarnaast beschikt Ruiterkamp over een eigen zagerij, waar het het hout, naar wens van de klant, op maat wordt gezaagd en geschaafd.

Indien het gezochte hout (of ander bouwmateriaal) niet op voorraad is, dan neemt Ruiterkamp graag een zoekopdracht aan en gaan ze proactief op zoek. Vervolgens wordt u op de hoogte gebracht wanneer het gewenste materiaal aanwezig is.