Houthandel Ruiterkamp

Contact

Rozenkampsweg 2
Olst 8121 EX , OV
Nederland
52° 20' 53.8404" N, 6° 6' 39.2652" E
Overijssel
tel +31 (0)570 745 621
mobile +31 (0)682 825 000

Heures d'ouverture

ma - vr: 08:00–18:00
za: 08:00–13:00
zo: gesloten

Spécialités
Poutres et poteaux en boisPanneaux et lattes en bois
Propose également
PortesSanitairesEscaliersLuminairesTuiles, ardoises et couvre-mursIsolantsPanneaux et lattes en bois
Services
Transport
Opérations sur les produits
Travail du bois: ponçage et rabotage
Travail du bois: sciage, rainure et languette

Houthandel Ruiterkamp draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en verkoopt al sinds het begin van de jaren 90 een uitgebreid aanbod aan bouwmaterialen afkomstig van lokale sloopwerken. Doorheen de jaren verschoof de focus steeds meer richting de verkoop van gerecupereerd hout, zoals houten balken en plaatmateriaal.

Doordat Houthandel Ruiterkamp nauw samenwerkt met het lokale bouwbedrijf Boverhof kan u er daarnaast ook steeds een serie andere hergebruikelementen vinden zoals deuren, trappen, verlichtingsarmaturen, metalen roosters, enz. Maar de beschikbaarheid van deze laatste bouwelementen is, in tegenstelling tot de houten balken, minder courant en is bovendien afhankelijk van de sloopwerken in de regio. 

In het atelier ter plaatse kunnen balken en platen op maat en naar wens van de klant versneden, verzaagd en geschuurd worden. Daarnaast kan Ruiterkamp, indien het gezochte materiaal niet in stock is, bouwmaterialen verzamelen en aldoende (over een afgesproken periode) u de gezochte bouwmaterialen bezorgen.
 

Opmerking oktober 2020: Op het moment van bezoek werd het bedrijfsterrein van Ruiterkamp grondig geherstructureerd. Onderstaande foto’s zijn slechts tijdelijk en binnenkort meer niet representatief voor het bedrijf.