Voorbeelden

 

Filtrer

Voormalig pakhuis verbouwd tot eengezinswoning met gedeeld kunstenaarsatelier

Een project met veel aandacht voor behoud en hergebruik van bouwmaterialen

Het Verbiest-project omvat de verbouwing van een voormalige opslagplaats in Molenbeek (van meer dan 1000m²) tot een gezinswoning en een gemeenschappelijk kunstenaarsatelier. 

Het...

Toiletten voor de Chiro van Itterbeek

Een waaier aan hergebruikelementen in een kleine nieuwbouw

Naast de oude boerderij die de Chiro van Itterbeek (Dilbeek) huisvest, vinden we een nieuw gebouwtje dat dienst doet als sanitair blok. Deze uitbreiding, ontworpen door Rotor, is...

Verenigingshuis in Esneux

In situ hergebruik van technische uitrusting in perfecte staat

Er zijn vele redenen om een gebouw te verbouwen – of zelfs af te breken. Vaak zijn verbouwingen ingegeven door wijzigingen in gebruik of programma’s, die niet zozeer te maken hebben met slijtage...