Beddeleem Circulair

Contact

Venecoweg 14a
9810 Nazareth
Belgium

Opening hours

Op afspraak

Materials
Services
Transport Design Dismanteling Installation
This page does not exist in your prefered language.

Beddeleem is een fabrikant van nieuwe systeemwanden die sinds 2022 ook de recuperatie en herinstallatie van hun eigen producten organiseert. Beddeleem verkoopt geen afzonderlijke onderdelen aan particulieren, maar werkt steeds projectgebonden, B2B, inclusief studiewerk en plaatsing. Door hun betrokkenheid bij het hergebruik van hun eigen producten kunnen ze de juiste toepassing en kwaliteit van de producten garanderen.

Het aanbod bestaat uit de Beddeleem JB-systeemwanden, -deuren, -QBE’s die al een leven achter de rug hebben. Deze productlijn, die al meer dan 30 jaar bestaat, is nog steeds compatibel met huidige systemen. Eventuele aanvullingen of passtukken die nodig mochten zijn kunnen daardoor gewoon nieuw aangekocht worden. De voornaamste elementen op stock zijn de JB FRAME, JB 2000, JB 4000, JB QBE en bijbehorende deuren. Gemiddeld is er steeds meer dan 500m² aan wanden beschikbaar. 
 
Projecten waarvoor materialen geleverd worden zijn onder andere kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, en andere werkomgevingen. Beddeleem is eveneens steeds op zoek naar bestaande interieurs om te ontmantelen. 

Vermeld bij een contactopname steeds "Beddeleem Circulair". 

Last modification: 27/11/2023