Voorbeelden

Affichage de 1 à 4 sur 4

K.118 Winterthur

Transformatie en uitbreiding van een industrieel hoekgebouw met gerecupereerde structuur-, gevel-, én interieurelementen

Op het voormalige Sulzer fabrieksterrein in Winterthur (Zwitserland) is de uitbreiding van een industrieel hoekgebouw grotendeels opgebouwd uit hergebruikmaterialen, aangevuld met hout, stro en klei...

Toiletten voor de Chiro van Itterbeek

Een waaier aan hergebruikelementen in een kleine nieuwbouw

Naast de oude boerderij die de Chiro van Itterbeek (Dilbeek) huisvest, vinden we een nieuw gebouwtje dat dienst doet als sanitair blok. Deze uitbreiding, ontworpen door Rotor, is nauwelijks als “nieuw...

Café Josee

Hergebruik voor de inrichting en akoestiek van een bar

Café Josee werd geopend door 2 enthousiaste vriendinnen. In lijn met hun menukaart die bestaat uit lokale gerechten, kozen ze voor de inrichting ook voor lokaal te vinden materialen. Hun oog viel op...

Number nine muziekstudio’s

Akoestische eisen en hergebruik

In een voormalige schrijnwerkersloods zijn de opnamestudio’s en bijbehorende ruimtes van Number Nine Studios gevestigd. Dit project, centraal gelegen in een woningblok, werd uitgevoerd door Atelier...