Handelaars

UK ? Visit salvoweb.com

Voorbeelden

Balustrades van de ene werf naar de andere

Verbiest: van loods tot familiewoning

Het Verbiest-project omvat de verbouwing van een voormalige opslagplaats in Molenbeek (van meer dan 1000m²) tot een gezinswoning en een gemeenschappelijk kunstenaarsatelier. Het Brusselse...

Vloer uit verschillende loten hergebruikhardhout

Bankpaviljoen Circl

Het paviljoen Circl, gebouwd in opdracht van de bank ABN AMRO, bevindt zich op de Amsterdamse Zuidas. Oorspronkelijk zou het dienst doen om het plaatsgebrek in het achterliggende hoofdgebouw op te...

Veeartsenijschool van Anderlecht

Een openbare verkoop van herbruikbare elementen

In 2013 ging het oude gebouw van de Veeartsenschool, gelegen in de wijk Kuregem in Anderlecht, verbouwd worden. Vóór het begin van de werken werd een reeks elementen gerecupereerd, dankzij een...